2013 Koç burcu iş hayatı

2013 Koç burcu iş hayatı
Koç burcu 2013 yılının ilk yarısı yetenekleriniz ve ticari zekanız size çok şey kazandıracak,iş konularında oldukça iyisiniz ve bazı küçük başarılar kazanmanız olası. Bu yıl maddi konularda ferahlama var.İşinden memnun olmayanlar bu yıl değişikliğe gidebilir nakit durumunuzu iyileştirmek adına bu bir şans olabilir. İş hayatında daha etkin olmanız halinde kazancınızda yenilenmeler yaşanabilir.

Temmuz ayında harcamalarınızda artış olabilir gelir ve giderler arasında oluşan açık üzerinde durmalısınız. Dengesizce yapılacak harcamalar ekonomi yapmanız gereken bu dönem sizi zorlayabilir

2013 ün ikinci yarısı eski iş imakanlarının yeniden karşınıza çıkabilme olasılığı sizi daha da umutlandıracaktır. Önemli bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor.

Koçlar 2013 Eylüle dikkat hayatınızda önemli bir sayfa açabilecek bir teklif alabilirsiniz.Beklenmedik iş ortaklıkları yapabilirsiniz ve girişimde bulunacağınız konularla ilgili büyük organizasyonların içinde bulunabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu