Cumartesi , Ocak 29 2022
Son Haberler
Anasayfa / Biyografi / Scott Adkins Kimdir, Hayatı Hakkında Bilgi

Scott Adkins Kimdir, Hayatı Hakkında Bilgi

Scott Adkins Kimdir, Hayatı Hakkında Bilgi

Scott Adkins (d. 17 Haziran 1976) İngiliz aktör ve dövüş sanatçısı. 17 haziranda Sutton, Coldfield, İngilterede doğmuştur. Nesillerdir kasap olan, bir ailede. Büyük kardeşi Craig ile beraber büyümüştür. 10 yaşında judoya başlamıştır. Bruce Lee ve Jean-Claude Van Damme gibi yıldızlar idolüdür. 14 yaşında tae-kwon-do ya başlamıştır. Ondan birkaç yıl sonra kick boksa başlamıştır. Tae-kwon-do hocası olarak dersler vermiştir. Sinemaya ilgisi başlamış, okuldaki drama kulübüne katılmıştır.21 yaşında Webber Douglas drama akademisinden teklif almış ancak bitiremeden zorla çıkarılmıştır. Hong kong dan film teklifi almış, Sammo Hung ve Jackie Chan ile çalışmıştır. Ayrıca çok estetik tekme stilleriyle dünyada en iyi tekme atan 5 kişiden biridir.

Scott Adkins

Scott Adkins

Filmografi

YılYapımRolNotlar
2001The Accidental SpyLee’nin koruması / Türk liderAdkins’in Jackie Chan’le ilk çalışması
2001Pure VengeanceDannyKısa
2001Extreme ChallengeIsaac Borman
2002Black Mask 2: City of MasksDr. Lang
2003Special ForcesTalbotIsaac Florentine’le ilk çalışması
2003The MedallionYılan Kafa’nın uşağıJackie Chan’le ikinci çalışması
2005UnleashedHavuz dövüşçüsüJet Li’yle ilk çalışması
2005Pit FighterNathan
2006The Pink PantherJacquard / FutbolcuJason Statham’la küçük bir çalışması var
2006Undisputed 2: Last Man StandingYuri BoykaIsaac Florentine’le ikinci çalışması
2007The Bourne UltimatumAjan Kiley
2008The Shepherd: Border PatrolKarpJean-Claude Van Damme’la ilk, Isaac Florentine’le üçüncü çalışması
2009X-Men Origins: WolverineWeapon XI /Deadpool / Wade WilsonRyan Reynolds’la paylaştı
2009The TournamentYuri Petrov
2010Stag NightCarl
2010NinjaCasey BowmanIsaac Florentine’le dördüncü çalışması
2010Undisputed III: RedemptionYuri BoykaIsaac Florentine’le beşinci çalışması
2011Assassination GamesRoland FlintJean-Claude Van Damme’la ikinci çalışması
2011Re-KillParker
2012Universal Soldier: Day of ReckoningJohnJean-Claude Van Damme’la üçüncü, Dolph Lundgren’le ilk çalışması
2012El GringoThe Man
2012The Expendables 2HectorJean-Claude Van Damme’la dördüncü, Jason Statham, Jet Li ve Dolph Lundgren’le ikinci çalışması
2012Zero Dark ThirtyJohn
2013Tomb of the DragonTravis PrestonDolph Lundgren’le üçüncü çalışması
2013Ninja 2Casey BowmanIsaac Florentine’le altıncı çalışması

Televizyon

YılYapımRolNotlar
1998Dangerfield
1999City CentralJake Clanton1 bölüm
2000DoctorsRoss3 bölüm
2001The Big BreakfastKendisi1 bölüm
2002Mutant XMarko1 bölüm
2003EastEndersJoel6 bölüm
2005Mile HighEd Russel12 bölüm
2005Hollyoaks: Let LooseRyan2 bölüm
2006Holby CityBradley Hume9 bölüm
2011Metal Hurlant ChroniclesGuillame1 bölüm

Aramalar
    /yuri boyka kimdir/scott adkins hayatı/scott adkins scott adkins/yuri boyka hakkında bilgi/yuri boyka gerçek ismi

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top