2013 Koç Burcu Yorumları

2013 Koç Burcu Yorumları
Koç Burçları Yılın ilk üç haftasında, Jüpiter on ikinci eviniz Balık burcundaki zamanını tamamlarken 2013 eylem planınızı hazırlamak için yeterli zamana sahip olacaksınız. Ocak ayının ilk birkaç gününe dikkat edin; Jüpiter 22 Ocak’ta sizin burcunuza girerken bir hayal, biriyle yaptığınız özel bir konuşma ya da sezgileriniz, yeni hedeflere odaklanan bir yolculuğa çıkmanız için ihtiyacınız olan anlayış olabilir.

Her ne kadar Jüpiter’in Koç burcunda geçireceği zaman kısa olsa da 3 Haziran’a kadar sürecek eyleme dayalı Güneşiniz, şanslı olma olasılığı yüksek bu dönemi en iyi şekilde değerlendirebilir. Ancak biraz temkinli olmaya çalışın. Jüpiter iyi şans ve gereğinden fazla iyimserlikle özdeşleştirilir. Dolayısıyla size yakın olan biri sizi uyarırsa, bu daha sonraki pişmanlıklarınızı önleyebilir.

Özellikle Şubat ve Mart ayının sonunda, bir yöneticiyle, bir başka otorite figürüyle ya da eşinizle yaşayacağınız bir çatışma, sizi zor durumda bırakabilir. Geçen yaz mevsiminde yaşadıklarınızı düşünün; aynı şey tekrarlanabilir ya da bu olaylar bu zaman çerçevesinde sonuçlanabilir.

Jüpiter 4 Haziran’da kişisel gelirden sorumlu ikinci eviniz olan Boğa,ya ilerliyor ve yılın geri kalanında burada kalabilir. Bu etkiyi gelir ve öz kaynaklarınızı artırmak için kullanın. Ama Jüpiter’in hu noktada harcamaya da teşvik ettiğini unutmayın, dolayısıyla biriktirmeye odaklı bir bütçe hazırlayın ve paranızı etrafa saçma dürtülerine direnin. Sonra, sadece on iki yılda bir kez gerçekleşen hu transitin sonunda değerli bir şeye sahip olacaksınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu