2013 Başak Burcu Ocak Ayı Yorumu

2013 Başak Burcu Ocak Ayı Yorumu
Her ne kadar, yıl Neşe ve Eğlenceye ilişkin 5. Evinizde başlasa da, bazı konularda kendinizi sınırlandırmak için iyi sebeplere sahipsiniz. Yaratıcı projeleri başlatmak ve romantik gönül ilişkilerinde dikkatli olun. 20 Ocak boyunca bu yönde işaretler alacaksınız.

Enerji dolu Mars’ın 23 Ocak’ta Başak’ta gerilemesi bir durma işareti değildir, ancak bu uyarıcı sarı bayrak olarak görülmelidir. Her dürtüye yanıt vermek yerine, yeni proje veya aktiviteleri analiz edin ve beklediğinizden daha fazla çaba gerektirenlerden kurtulmaya bakın.

9 Ocak’ta Dolunay Yengeç’te iken, Gruplara ilişkin 11. Evinizi aydınlatmışken dost ve iş arkadaşlarınızdan duygusal destek arayışında olun.

Zorlukların üstesinden tek başınıza gelmek veya mevcut konumunuzu korumak için mücadele etmek yerine, size karşı sadık dostlarınızdan yardım alın.

Canayakın bir yaklaşım içinde olmak ayın ortasında ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyecektir. Romantik Venüs hayal gücüne sahip Balık burcunda yüzmektedir ve 14 Ocak’ta Partnerlere ilişkin 7. Evinizde şanslı Jüpiter ile aynı hizaya gelir. Ancak 20 Ocak’ta Güneş Çalışmaya ilişkin 7.

Evinize girdiği zaman iş konuları ön plana geçecektir. Ardından 23 Ocak’ta, gelecekçi Kova kariyer yolunuzda radikal bir değişiklik oluşturacak şekilde esinlenmenizi sağlar veya daha ilgi çekici bir iş yapma konusunda yaratıcı fikirlere sahip olmanızı sağlayacaktır.

Sizin yönetici gezegeniniz olan zeki Merkür 27 Ocak’ta 6. Evinize giren Güneş’i takip eder ve günlerinizin heyecan ve bütünlük içinde olması için fikirler oluşturmanızı sağlayacak özü oluşturur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu