2013 Akrep Burcunu Neler Bekliyor

2013 Akrep Burcunu Neler Bekliyor
2013 De Akrep Burcunu Neler Bekliyor hemen öğreniyoruz..Sevgili Akrepler İlişkiniz olsa da olmasa da Ocak ayının ilk üç haftası, büyük olasılıkla geçtiğimiz yıl yaşadıklarınızdan farklı olmayacak. Bir ilişkiniz varsa, romantizmi güçlendirin; bir ilişki arayışmdaysanız, davetleri kabul edin çünkü o özel insanla nerede tanışacağınızı bilemezsiniz. Beşinci ev aynı zamanda çocukları, eğlenceyi ve yaratıcılığı temsil eder. Bunların hepsi veya bazıları bu dönemde yaşamınızda etkili olacak.

22 Ocak’ta Jüpiter günlük işleri temsil eden altıncı eviniz Koç burcuna geliyor, işinizle ilgili şanslı bir durum olabilir, yeni bir pozisyon, terfi veya patronlarınızın gözünde parlamanız için yeni bir fırsat doğabilir.

4 Haziran’da Jüpiter ilişkileri temsil eden yedinci eviniz Boğa burcuna geliyor ve bir yıl boyunca burada kalacak. Sadece her on iki yılda bir gerçekleşen bu geçiş, sevgi ve bağlılık için idealdir. Ciddi bir ilişkiniz varsa, Jüpiter işleri bir sonraki seviyeye taşıma arzusunu tetikleyebilir. Arayış içindeyseniz, bir anda ruh eşinizle karşılaşabilirsiniz. Bu geçiş, çiftler arasındaki bağları güçlendirecektir çünkü birlikte olmaktan çok keyif alacaksınız.

Satürn, yenilenmeyi temsil eden on ikinci eviniz Terazi burcundaki ilerleyişini sürdürüyor. Bu hazırlanmak, dönüp kendinize bakmak, geçmiş yedi yılda başarı ve mücadelelerinizi değerlendirmek için ideal bir zamandır.

Plüton, 2024 yılma kadar kalacağı Oğlak burcundaki geçişini sürdürüyor. Üçüncü evinizde olan Plüton iletişimi, öğrenmeyi, derin düşünceyi ve aynı zamanda komşu ve akrabalarınızla ilişkileri ön planda tutuyor. Yaz veya sonbahar aylarında bu alanların herhangi birinde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Doğum gününüz 6 Kasım ve o tarihe yakın birkaç gün içindeyse Mart ve Ağustos aylarında aileyle ilgili konular önem kazanıyor. Aile ilişkileri karmaşık olabilir ve yapılan konuşmalarla yanıt yerine daha çok soruya ulaşabilirsiniz. Özellikle çocuklarınız ve yakın çevreniz dışındaki akrabalarınızla iletişimde sezgileriniz faydalı olacak. Bir akrabanızın bugün ve geçmişteki davranışlarına dair belirli bir seviyede anlayış geliştirebilir, kabullenmeyi başarabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu